Ose Fa'atosina ile Tausiga Fagafao: Fa'ailoaina o le Pepe Puppy Fa'ato'esea

1

I se atinaʻe taua mo tagata e ana fagafao, o se oloa fou e taʻua o le "Disposable Puppy Pad" ua faʻaalia i le maketi, ma folafola atu se fofo e suia ai taʻaloga mo le aʻoaʻoina o taifau laiti ma faʻafaigofie faiga masani o le tausiga o fagafao.

O le aʻoaʻoina o se tamai maile ua leva ona avea ma luʻitau mo tagata e ona fagafao, e manaʻomia ai le onosaʻi ma le tumau.E ui o pad fagafao masani o se filifiliga lauiloa, e masani ona o mai ma le faʻalavelave o le faʻamama ma le tausiga faifaipea.Ae ui i lea, o le taunuu mai o le Disposable Puppy Pad ua setiina e suia ai le laufanua o le tausiga o fagafao.

O le Disposable Puppy Pad e tu matilatila ma lona mamanu fou ma galuega.Faia mai mea e sili ona mitiia, o lenei pusa fagafao e vave loka i totonu o vai, puipuia ai le tafe ma masaa.O lo'o fa'aaofia ai fo'i fa'atekonolosi fa'ata'ita'i le manogi, fa'amautinoaina se si'osi'omaga fou ma manaia mo fagafao ma latou tagata.

O le uiga taua o lenei fagafao fagafao pad o lona fa'aaogaina.Faatasi ai ma se vaega pito i lalo umi ma le leak, o le papa e maua ai se puipuiga sili mai le sosolo i luga o fola, kapeta, ma meafale.E mafai nei e le au fagafao ona maua le filemu o le mafaufau, ma le iloa o faʻalavelave faʻafuaseʻi i le taimi o le aʻoaʻoina o fale o le a le afaina ai poʻo ni pisia.

O se tasi o faʻamanuiaga muamua o le Disposable Puppy Pad o lona faigofie.Mamafa ma feaveaʻi, o lenei fagafao pad e faigofie ona faʻaogaina ma faʻaoga i vaega eseese o le fale.Pe i totonu o le potu malolo, potumoe, poʻo fafo foʻi, o lenei paʻu tele e ofoina atu se tali faʻalagolago mo manaʻoga aʻoaʻoga maile.

E le gata i lea, o le Disposable Puppy Pad o loʻo faia mai mea e faʻaogaina ai le siʻosiʻomaga, e fetaui ma le faʻatupulaia o le taua o le faʻaauau.E mafai e le au fagafao ona lagona le mautinoa o loʻo latou faia se filifiliga talafeagai mo a latou fagafao ma le siosiomaga.

O faʻamanuiaga o le Disposable Puppy Pad e faʻalautele atu i tua atu o aʻoaʻoga fale.E mafai fo'i ona avea ma fesoasoani taua mo ta'ifau matutua po'o i latou e fa'atapula'aina le feoa'i.E le gata i lea, e ofoina atu se fofo faigofie mo tagata e ona fagafao i luga o le alu pe faimalaga ma a latou soa pele.

O le faʻalauiloaina o le Disposable Puppy Pad ua faʻalauiloa mai ai se vaitau fou i le tausiga o fagafao, e maua ai se fofo aoga, faigofie, ma faʻalelei mo tagata e ana fagafao i le lalolagi atoa.Faatasi ai ma lona gafatia e faʻafaigofie ai aʻoaʻoga fale ma faʻaleleia le soifua manuia lautele o fagafao, o lenei taʻaloga-suiga fagafao pad ua seti e faia se aafiaga tumau i luga o le alamanuia.


Taimi meli: Iul-03-2023